HTML

Olcsó játék

Ehun eljött az idő vala, hogy blogoljak. Lesznek majd videók meg egyéb cikkek, ha minden igaz, és nem lustulok el.

Friss topikok

  • Stelike: @Sean Setan: Na, végleg annyi? (2011.04.23. 22:54) Deer hunter 2005
  • Sean Setan: @KapiBence: Igen, kezdődik sajnos... T_T De azért majd a napokban megpróbálom felvenni. A munka ... (2010.07.08. 03:10) Életjel
  • fry333: szerepelni fogsz ebben: Pokol a Paradicsomban-Rács mögött külföldön ? (2010.06.13. 21:14) Nyari szunet
  • CameronSaryn: Tök jók a videóid de egyszer egy olyan játékot is kifoghatnál ami olcsó de jó :D (2009.10.24. 23:13) The Graveyard
  • janko95: nagyon jó vidik már várom a kövit (2009.07.23. 00:46) Klánok

Deer hunter 2005

Sean Setan 2010.07.11. 20:43

Címkék: 2005 hunter deer

8 komment

Életjel

Sean Setan 2010.06.23. 01:29

Tényleg bocsánat mindenkitől, akik vártak az új videómra.

Tudom hogy több mint egy éve ide sem szagoltam. Csak sajna szeptemberben nagyon durván rám szakadt a fősuli, hétvégente pedig annak örültem ha fújhattam kettőt, nemhogy nekiálljak videókat csinálni. Volt egy idő, mikor teljesen le is mondtam róla, hogy ezt csináljam, de most hogy itt a nyári szünet, lehet hogy megint nekiállok, mivel munkát nem találtam, szóval időm mint a tenger.

Amit idén megpróbálok elérni:

- Próbálok videókat csinálni. xD
- Próbálok igényesebb videókat csinálni.
- Kibővítem a profilomat: nem csak játékokkal szeretnék foglalkozni, hanem esetleg filmekkel, sorozatokkal stb. Talán csinálok egy-két teljesen eltérő témájú filmecskét is.

Végezetül még egyszer bocsi mindenkinek a hanyagolásért. Az elkövetkezendő videókkal próbállak titeket majd kárpótolni. ^_^

Addig is egy izgalmas videó, amihez ugyan semmi közöm nincs de vicces:

http://www.youtube.com/watch?v=vIRQf0S3oD0
 

Címkék: sorry

4 komment

Nyari szunet

Sean Setan 2009.06.25. 01:51

Mindenkinek ezer bocsi, meg az en kurva anyam, hogy nem csinalok uj videot.

Ez persze nem veletlenul van, ahogy az sem, hogy nincsenek ekezetek sem. Az okom hogy nem csinalok videot az, hogy pillanatnyilag az Amerikai Egyesult allamokban tartozkodok, vegzek mindenfele ketkezi munkat, foldet turok fuvet nyirok stb. itt pedig nincs se kameram, se jatekom, semmi olyasmi amivel lehetne videot csinalni... van itt ket gep, amire baromi nagy mazli kell hogy hozza jussak, mivel vagyunk a 2 gepre kb. 150-en.

Roviden szolva beutott a nyari szunet. Szeptembertben folytatok mindent. Becsszo...

Címkék: nyari szunet

10 komment

Klánok

Sean Setan 2009.06.08. 18:59

Nem hinném hogy még kell írnom valamit... ha mégis akkor majd módosítok...

Címkék: klánok

6 komment

The Torture Game 2

Sean Setan 2009.06.03. 18:35

Üdv mindenki!

Találtam a neten egy érdekes kis flash játékot. A lényege kb. annyi hogy van egy emberke és agyon lehet kínozni. Elég sokáig elvoltam vele, és csináltam egy-két érdekesebb dolgot is. Hölgyeim és uraim! Az alkotásaim a Torture game 2 -vel!


 

Ezen a képen pl. Úgy felszúrtam az embert, hogy életben maradjon. Tudjátok ez mi? Ez kérem szépen a TÖKÉLETES KARÓBA HÚZÁS! Tessenek leborulni!

Persze ezután a kép elkészítése után rájöttem, hogy ezzel az online játékkal mélyebb művészi értékeket is lehet közvetíteni, mint csupán a karóba húzás, és darabolás. A következő képek már erről árulkodnak!

 

 

A következő képen megfestettem az ember testéből áramló energiákat, ezzel is szimbolizálva azt, hogy nem csak az létezik, amit látunk, hanem vannak olyan dolgok, és energiák, mikkel lehet hogy nem számolunk. Ezen energiák felszabadítása pedig utat nyithat a megvilágosodáshoz és egy magasabb létformához. Aztán szétdaraboltam a hullát egy láncfűrésszel a p*csába, és szétszórtam a testrészeket mindenfele.

 

 

 

A harmadik képen új értelembe helyeztem a "Majd' kigrok a bőrömből" szólást. A kép egy kicsit utalás Hirosimára azzal, hogy ott is a falakon maradtak az embereknek a nyomai. Hihetetlen mély művésziségem ezért egyaránt kifejezi azt, hogy az emberiség szinte örömét leli a háborúkban és a pusztításban. Gondolkodtam hogy fekete-fehérre, vagy szépiára színezem a képet, de félek hogy a sok műértő olyan mértékű katarzist élne át, hogy a homloklebenye az intenzív élménytől átrágná magát a szájüregig, hol fajtalankodna a nyelvvel, aztán angolosan távozna. Igen, ez ennyire művészi!

 

A következő kép ismételten egy társadalomkritikai remekmű. Kifejezi azt, hogy mi csupán bábok vagyunk a rendszerben, kiket zsinóron rángatnak a társadalmi elvárások. Ezek a társadalmi elvárások átszőnek és szétszakítanak minket, ezzel téve minket azzá ami az ember.
Ja, és nézzétek! Ezt úgy sikerült megcsinálnom hogy életben maradjon! ^_^

 

 

 

 

 

Végül egy katartikus élményt nyújtó művészi zenés videó, amely ha nem érint meg, akkor valószínűleg nincs lelked!

Címkék: játék game 2 olcsó darabolás torture magamhoznyúlokszintűművészet

3 komment

The Graveyard

Sean Setan 2009.05.23. 02:12

Második videóm... :)

3 komment

Golem

Sean Setan 2009.05.23. 02:10

Ez volt az első videóm, és viszonylag jó kritikákat kaptam rá. :)

Enjoy!

 

Címkék: golem

Szólj hozzá!

Első post

Sean Setan 2009.05.23. 02:03

Elindult hát eme blog, mely az "Olcsó játék" névre hallgat. Ennek ellenére nem csak játékokat fogok itt értékelni hanem mindenféle egyéb érdekességeket. (Lehet könyv, film, akármi) Persze főleg a játékokra fogok fókuszálni. :)

Ez az első post, örüljetek neki! X-P

Szólj hozzá!